Pavlović broji poslednje minute u Humskoj, Partizanu zarada do 8 miliona evra

Strahinja Pavlović

Velika briga pala je sa ramena čelnika Partizana nakon dobijanja licence za nastup u evropskim takmičenjima pa u klubu mogu da se posvete planiranju letnjeg prelaznog roka.

Kako stoje stvari, s obzirom na lošu finansijsku situaciju, neće se mnogo toga promeniti pa će i ovog puta neki od najtalentovanijih igrača crno-belih napustiti klub.

Prvi na listi za odlazak je Strahinja Pavlović, koji je igrama u poslednje vreme nagovestio veliki potencijal. Taj potencijal prepoznao je Juventus i kako prenosi Mozzartsport dogovor dva crno-bela kluba već je potignut i čeka se jun mesec da sve bude stavljeno na papir.

Torinska „stara dama“ ništa ne prepušta slučaju, svake nedelje na Partizanove utakmice šalje drugog skauta iz svoje službe, a po završetku sezone biće analizirani njihovi izveštaji i izvršena konačna procena o momku koji uskoro treba da napuni 18 godina.

Prema poslednjim informacijama očekuje se da će Partizan od ovog transfera zaraditi 6 miliona evra, a ta suma bi mogla da ide i do 8 miliona sa određenim bonusima.

Komentari
Advertisements