Čović: U Beogradu neće biti kao u Podgorici, za 52 godine u košarci tako nešto nisam doživeo

Nebojša Čović

Još nešto više od 24 časa ostalo je do početka majstorice finalne serije plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti.

Ulog je ogroman (titula regionalnog šampiona i plasman u Evroligu), kao i tenzija koja prati duele dva velika rivala.

Nema sumnje da će dvorana „Aleksandar Nikolić“ biti dupke puna, a predesednik Crvene zvezde Nebojša Čović je naglasio da će u Beogradu atmosfera biti regulrna, još jedanput podsetivši na događaje sa trećeg meča u Pogorici.

Moram da kažem da se u Beogradu sigurno neće desiti ono što je bilo u Podgorici. Ja sam 52 godine u košarci i tako nešto nikad nisam doživeo, da igrači izlaze na teren na zagrevanje, a da znameniti ljudi i pretežno iz DPS-a, ili kako ga mo zovemo podmlatka DPS-a, izlaze i jednom po jednom igraču upućuju pljuvačke, direktno u lice, udarce. Tu je bila i policajci u civulu koji su koristili priliku da onako „munu“ ponekog igrača. O kojim ljudima se radi? Neverovatno je da Amar Nuhodžić, sin oca Mevludina Nuhodžića, ministra unutrašnjih dela Crne Gore predvodi celu tu grupu. Šta će onda policija da radi kad njegov sin radi te stvari?, rekao je Čović gostujući na „Prvoj“, a preneo „B92“.

Odlučajuća utakmica finalne serije plej-ofa igra se u ponedeljak, 22. aprila od 19 časova.

Komentari
Advertisements