Tomić i Davidovac: Hladnom glavom i uz huk tribina do pobede

Košarkaši Crvene zvezde

Nije mnogo ostalo do pete utakmice finala plej-ofa ABA lige, atmosfera među navijačima dva kluba je sve uzavrelija, a kada su u pitanju igrači i stručni štab Crvene zvezde u pitanju svi ističu da će pokušati da zadrže hladnu glavu na putu do pobede.

Očekuje nas finalna utakmica, imali smo mogućnost da pobedimo u Podgorici, ali smo već u potpunosti okrenuti ovome što sledi. Znamo da ćemo imati ogromnu podršku sa tribina, i hvala navijačima što su prepoznali da nam je potrebna podrška da dođemo do cilja. Moramo da odigramo jako borbeno, pametno, da imamo vrhunski koncentraciju 40 minuta, hladne glave ali koristeći tu ogromnu energiju koju ćemo dobijati sa tribina i od naših navijača. Uz pomoć njih svi čvrsto verujemo da možemo do cilja koji je zacrtan i za koji smo se borili od prvog dana i prvog kola ABA lige, rekao je Tomić za klupski sajt.

Dejan Davidovac je istakao da pred ovaj meč u vodu padaju sve priče o umoru i povredama.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica u ponedeljak, ali pred ovakve mečeve nema umora, nema priče o povredama, ovakve utakmice te definišu i za ovakve mečeve treniraš i radiš svakodnevno. Znamo da ćemo imati podršku, vidim da je interesovanje ogromno, i taj vetar u leđa, taj huk sa tribina koji prave naši navijači i koji je jedinstven, će nam svakako mnogo značiti. Moramo da budemo opet mirni, hladne glave i da sprovedemo sve što je potrebno i što je dogovoreno u svlačionici. Pripremamo se i bićemo spremni za ovaj izazov, naglasio je Davidovac.

Utakmica je na programu u ponedeljak od 19 časova, a klub sa Malog Kalemegdana na poseban način je najavio odlučujuću utakmicu. 

Komentari
Advertisements