„Topla dobrodošlica“ za Podgoričane [VIDEO]

Navijači Crvene zvezde

Kao što je i najavljivano na društvenim mrežama i raznim navijačkim forumima, navijači Crvene zvezde su uzvratili na „dobrodošlici“ košarkašima Budućnosti.

Podgoričani su u nedelju doputovali u Beograd, a već na aerodromu su mogli da se uvere kakva će ih atmosfera dočekati u „Pioniru“.

Jedan od navijača crveno-belih se „pohvalio“ na društvenim mrežama video snimkom sa dočeka Podgoričana na aerodromu „Nikola Tesla“.

Izabranici Jasmina Repeše nisu odgovarali na provokacije, a jedan od najiskusnijih Suad Šehović, tvrdi da su on i njegovi saigrači sada spremni na „Pionir“, koji ih je „progutao“ u prve dve utakmice finalne serije.

– Mislim da su sada spremni. Videli su navijanje u Beogradu, kao i u Podgorici, gde ljudi slično podržavaju svoj klub i bore se za njega. Mi na parketu moramo da se isključimo iz toga, da budemo koncentrisani samo na ono što se dešava u pravougaoniku. Lepo je igrati u takvoj atmosferi, kada te neko proziva, jer te to tera da daš više od svojih mogućnosti. Sigurno nije lako, ali se živi za takve utakmice – rekao je Šehović.

Odlučujuća utakmica finalne serije igra se od 19 časova u „Pioniru“, a karte su odavno razgrabljene.

Komentari
Advertisements