Tužni debitant

Musa Ndžaj

Dugo se čekalo da Musa Ndžaj zabeleži prvi nastup za Partizan na takmičarskoj utakmici.

Tamnoputi Norvežanin koji je prošle zime stigao iz Stabeka, debitovao je u nedelju, u porazu crno-belih na „Čairu“.

– Moj debi je u senci rezultata i utakmice. Mislim da smo igrali dobro, ali isto tako da onaj prvi gol za izjednačenje u 45. minutu nije trebalo da se desi. Drugi gol neću da komentarišem…Imali smo kontrolu igre i iz nje asistencijom Nikolića postigli lep prvi gol Đorđa Ivanovića. Usledeli su potom šokovi za nekoliko minuta, toliko lakih golova…Sve sam već rekao…Nema druge, kako god da je, rezultat je ubeležen, moramo da gledamo samo napred i da treniramo još bolje i jače – započeo je Ndžaj svoje izlaganje za sajt Partizana.

Nedavno si se priključio ekipi, da li te je iznenadilo što ti je šef Milošević brzo ukazao šansu?

– Iskreno i nije, jer mi imamo i igrače koje su pod kartonima, ali i krila koja su sa manjim povredama, svakako sam zahvalan. Nisam sto posto fit, ali sledim svoj put.

Zdravstveni problemi su dugo odlagali debi.

– Tako se desilo, ne krijem da mi je bilo teško i da sam bio razočaran, jer sam želeo da više igram i doprinosim timu, ali tako je, desilo se. Rekao sam na pripremama još da se u Partizanu baš predano i jako radi.

Sa kim se najviše družiš od igrača?

– Od prvog dana sa Markom i Rikardom, a bio sam i kod Rikarda kući. Ali svi momci su super prema meni, zaista. Sportski centar i sve na njemu je na svetskom nivou.

Bliži se 160. večiti derbi, prethodni si gledao preko malih ekrana?

– Gledao sam preko tv ekrana, iako sam želeo da podržim svoju ekipu direktno sa stadiona. Ali ono što sam video je totalno luda atmosfera, baš kao što sam gledao i pre nego što sam došao u Partizan. Ne želim ništa unapred da govorim, svakako želimo pobedu, jer je to posebna utakmica. Pokazali smo u poslednja dva derbija koliko želimo pobedu i kako igramo i da je Partizan ozbiljno parirao večitom rivalu i kada su ga otpisivali. To je specifična utakmica. Daćemo svaki atom snage, ali neće biti lako, zaključio je Ndžaj.

Komentari
Advertisements