INSINJE SE SELI NA SEVER? Milanski gigant ponudio 80.000.000 evra za kapitena Napolija!

Kako prenosi „Il Matino“ dobro obavešten izvor kada su u pitanju dešavanja iz Napulja, Lorenco Insinje bi vrlo lako mogao da se preseli na sever, tačnije u Milano.

Za njegove usluge zainteresovan je tim Đenara Gatuza. Milan je ponudio Napoliju 40 miliona evra plus Susa za reprezentativca Italije.

Insinje je pre nekoliko dana dao intervju u kome tvrdi da nije siguran hoće li i sledeće sezone nastupati za Napoli što je dodatno podgrejalo italijansku javnost.

Otkupna klauzula Susa je takođe 40 miliona evra, agent Insinjea Mino Rajola je obavešten o ovoj ponudi, i uskoro bi jedan od najpoznatijih agenata na svetu trebalo da sedne sa čelnicima Napolija kako bi se dogovorili o budućnosti kapitena ekipe iz Napulja.

Rajola je agent Donarumi i Bonaventuri, pa bi Insinje bio 3. njegov igrač na „San Siru“.

Napoli za svog kapitena traži 100 miliona evropskih novčanica, ali je sigurno spreman na kompromis s obzirom da je Insinje već duže vreme u hladnom ratu sa Karlom Ančelotijem.

Ovaj 27-godišnji fudbaler u Napoliju je 13 sezona, dete kluba, napadač koji je, uz nekoliko pozajmica od 2010. do 2012. čitav svoj život posvetio klubu podno Vezuva.

Da li je vreme za rastanak – znaćemo uskoro.

Komentari
Advertisements