„Rat“ se nastavlja: Karadžić ima brutalnu poruku za Vučelića

Tomislav Karadžić

Nastavlja se rat rečima između bivšeg i sadašnjeg predsednika FK Partizan.

Nekada prvi čovek crno-belih i Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izneo je svoje mišljenje o aktuelnom trenutku kluba iz Humske, a brzo mu je stigao odgovor Milorada Vučelića, koji je optužio popularnog Toleta da je pozajmljivao Partizanu novac na kamatu.

Ponovo se oglasio Karadžić, koji je za „Srpski telegraf“ još jedanput naglasio da Partizan doživljava težak slom u poslednjih nekoliko godina, i da propadanju nema kraja.

U trenucima kada Partizan preživljava najteže trenutke u poslednjih nekoliko decenija, nisam rekao ništa što ne smatra svaki funkcioner ili ljubitelj kluba. Vidim da sada onaj koji je možda najodgovorniji ne vidi ono što vidi cela Srbija. Možemo sada da pričamo o vremenu kada sam ja došao u Partizan i šta je ostalo iza mene. Klub koji je osvojio nekoliko vezanih titula, igrao u Ligi šampiona i fudbalu podario možda i najbolju omladinsku školu u Evropi. Sve to je urušeno i uništeno u par zadnjih godina, rekao je Karadžić za „Srpski telegraf“.

Iskusni fudbalski radnik i biznismen je optužio Vučelića i sadašnju upravu FK Partizan da su odgovorni za najteži period u istoriji kluba.

Zbog toga čoveku koji je za to najodgovorniji za stanje u kom se klub nalazi, priznajem da je najveći grobar u istoriji Partizana. Tome u prilog idu rezultati koji su najgori u poslednjih 30 godina, poslovanje i dugovi koji su klub doveli na ivicu propasti i peto mesto tabele Superlige. O izgubljenom uticaju kluba na svim nivoima ne treba ni pričati, a sve to nije dobro ni za Partizan, ni za srpski fudbal. Zato je moja poruka najvećem grobaru kluba – niko nije i ne može biti iznad Partizana. Svi smo prolazni, samo je važno šta ko ostavlja iza sebe, dodao je Tomislav Karadžić.

Komentari
Advertisements