Simanić: Ko kaže da će biti derbija u finalu?

Boriša Simanić

Košarkaš Crvene zvezde Boriša Simanić istakao je mogućnost da se u finalu Košarkaške lige Srbije ne sastanu njegova ekipa i Partizan, prenele su ,,Novosti“.

Nakon utakmice sa FMP-om, koju je Crvena zvezda dobila na krilima svojih mladih igrača poput Ristića, Radanova i Simanića, poslednji od trojice u nizu je postigao 15 poena i pokazao da se nalazi u sjajnoj formi u poslednje vreme.

– Teško je uvek protiv FMP, jer se međusobno znamo veoma dobro. Igraju sa mnogo energije i moram da im čestitam na onome što su prikazali – rekao je Boriša Simanić.

I dalje se utisci od finala ABA lige nisu slegli, što govore i postupci pojedinih klubova, ali i sam Simanić priznaje da je teško pobeći od velikog rezultata.

– Teško je sačuvati fokus posle svega. U drugom kolu protiv Zlatibora smo u nekom trenutku izgubili koncentraciju, energiju… Ali sada protiv FMP smo uspeli da se vratimo u pravi ritam i da odigramo dobru košarku.

Kako za sada stvari deluju, najveća neizvesnost trebala bi da bude u finalnoj seriji kada bi, prema projekciji, trebali da se sastanu Zvezda i Partizan.

 – Videćemo šta može do finala da se desi. Ne mora da znači da će biti derbi, kao što nije bio prethodne dve godine – kazao je Simanić.

Njegova forma je na zavidnom nivou i svi u klubu mogu biti srećni zbog njegovog napretka u poslednje vreme.

– Dobro se osećam, u solidnoj sam formi. Mnogo mi prija veliko poverenje koje dobijam. Moram da zahvalim treneru što mi je dao bitnu ulogu ove sezone – završio je Simanić za ,,Novosti“.

Komentari
Advertisements