Zvanična ponuda od evroligaša je stigla, Lendejl na potezu

Džok Lendejl i Andrea Trinkijeri

Zvanična ponuda za košarkaša Partizana Džoka Lendejla stigla je na adresu crno-belih od strane Žalgirisa iz Kaunasa, preneo je danas ,,Telegraf“.

Lendejl pored unosne ponude Žalgirisa, koji je i član Evrolige, na stolu ima i značajno bolji ugovor od strane Partizana, ali upravo bi najelitnije evropsko klupsko takmičenje moglo da donese prevagu u njegovoj odluci.

Naime, u Partizanu se i dalje nadaju ,,vajld-kardu“ i ukoliko crno-beli dobiju specijalnu pozivnicu za Evroligu, Lendejl bi trebalo da ostane. Ipak, Žalgiris ima velike ambicije, ali i pored toga, menadžer australijskog košarkaša Marko Gujančić nije želeo da otkriva naredne poteze svog klijenta.

Čuo sam i ja za te priče oko Žalgirisa, ali ne bih ništa da komentarišem. On je trenutno tu u Partizanu, na leto ćemo videti šta će biti dalje. Posle ovakve sezone, normalno je da ima mnogo klubova koji su zainteresovani za njega, a želja nam je da on i naredne sezone ovako dominira. Nije na meni da otkrivam detalje oko ugovora, ugovori nisu javna stvar – rekao je Gujančić za ,,Telegraf“.

Lendejl je u klub stigao prethodnog leta sa Univerziteta Sent Meris.

Komentari
Advertisements