DEFINITIVNO: Godin se oprostio od Atletika, stiže u Seriju A!

Fudbaleri Atletiko Madrida nisu pružali ove godine partije kao u nekoliko ranijih sezona, ali će i pored toga šampionat završiti na drugom mestu što im donosi novo učešće u Ligi šampiona, gde će sigurno želeti da poprave utisak iz ovogodišnjeg izdanja kada su zaustavljeni već na prvoj prepreci pošto su eliiminisani od Juventusa i pored odličnog rezultata iz prvog meča.

Dijego Simeone je nedavno u jednoj izjavi pomenuo da „jorgandžije“ očekuje velika rekonstrukcija tima u letnjem prelaznom roku.

Danas je u Madridu održana specijalna konferencija za sve novinare, na kojoj se Dijego Godin opraštao od kluba čiji je deo bio poslednjih nekoliko godina. On će na kraju sezone napustiti Atletiko.

Naime, urugvajskom reprezentativcu ugovor sa Madriđanima ističe predstojećeg leta i on neće biti produžen.

– Ovo mesto je za mene više od kluba. Isticao sam to i ranije. Za mene je Atletiko Madrid način života. Danas sam nervozniji nego što sam ikada bio, računajući tu i najvažnije mečeve iz moje karijere – istakao je fudbaler Atletiko Madrida.

Zanimljivo je je da je Godin već na startu konferencije zaplakao, ali potom i zvanično potvrdio ono što se već moglo i naslutiti prethodnih meseci.

– Ovo su moji poslednji dani u Atletiku. Ovaj klub je moja porodica, moj dom, moja životna filozofija. Odlazim iz Atletiko Madrida – rekao je vidno potreseni Godin.

Nema više dileme gde će Godin nastaviti svoju karijeru, pošto su mnogi mediji još ranije preneli ekskluzivne informacije kako će urugvajski reprezentativac postati novi fudbaler Intera!

Tamo će se pridružiti svom nekadašnjem saigraču Mirandi, i nema sumnje da će predstavljati veliku pojačanje za izabranike Lučana Spaletija koji naredne sezone konačno žele da prekinu sedmogodišnju dominaciju Juventusa.

Komentari
Advertisements