Stadion dobija ime po treneru Crvene zvezde!? [FOTO]

Vladan Milojević

U emisiji ‘Stadionska groznica’, koju vodi i uređuje novinar Nebojša Petrović gostovala je predsednica FK Šumadija i pomoćnik predsednika Opštine Aranđelovac Marija Preković.

Zamenica predsednika Opštine Aranđelovac i predsednica FK Šumadija izjavila da nije isključeno da stadion u tom gradu dobije ime po aktuelnom treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću.

Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba. Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevica i ne bih imala ništa protiv da novo fudbalsko zdanje u Aranđelovcu ponese njegovo ime, rekla je Marija Preković.

Pogledajte ovu objavu u aplikaciji Instagram

Stadion 'Vladan Milojevic'! Gostujuci u emisiji 'Stadionska groznica', predsednica FK Sumadija i pomocnik predsednika Opstine Arandjelovac Marija Prekovic izjavila da nije iskljuceno da stadion u Arandjelovcu dobije ime po svom proslavljenom mestaninu: "Taj stadion nije renoviran od 1969. godine i uskoro planiramo rekonstrukciju povodom proslave 90 godina od osnivanja kluba. Iako sam ja veliki Partizanovac, veoma cenim lik i delo Vlade Milojevica i ne bih imala nista protiv da novo fudbalsko zdanje u Arandjelovcu ponese njegovo ime". … Budite u utorak od 23h uz 'Stadionsku groznicu' i saznajte sta je Marija odgovorila na konstataciju Zvezdana Terzica da zenama nije mesto na rukovodecim mestima u fudbalu. … #marijaprekovic #vladanmilojevic #fksumadija #stadionskagroznica #fudbal #football #calcio @branblan

Objava koju deli Nebojša Petrović (@nebojsa_petrovic_10) dana

Vladan Milojević je rođen u Aranđelovcu 9. marta 1970. godine. Tokom igračke karijere branio je boje Radničkog iz Beograda, PAS Janjine, Kalamate, Crvene zvezde, Apolon Smirnisa, Panatinaikosa, solunskog Iraklisa i Akratitosa. Kao trener je predvodio Javor, Čukarički, Omoniju i Panionios. Sa Crvenom zvezdom je osvojio dve šampionske titule i izborio plasman u Ligu šampiona.

Komentari
Advertisements