Tomić: Moramo da igramo odgovorno

Milan Tomić

Crvena zvezda dočekuje OKK Beograd u četvrtoj rundi A grupe Superlige Srbije u košarci.

Utakmica u dvorani „Aleksandar Nikolić“ na programu je u sredu, 8. maja od 19 časova.

Strateg crveno-belih Milan Tomić od svojih igrača zahteva ozbiljan pristup i maksimalnu koncentraciju u duelu sa popularnim „klonferima“.

Očekujem da odigramo još jedan dobar meč, nakon derbija grupe sa FMP-om. Ponavljam, ne sme biti nikakvih padova koncentracije, praznog hoda u igri jer svi timovi koji igraju protiv Crvene zvezde što je normalno i sportski, daju svoj maksimum u tim utakmicama. Zato moramo da igramo odgovorno, da se držimo dogovora, da igramo angažovano u odbrani, čime bi nam put ka pobedi bio znatno lakši, rekao je Tomić, a preneo klupski sajt.

Dejan Davidovac takođe je istakao da ne sme biti opuštanja, jer sve ekipe u Superligi vrebaju svoju priliku da iznenade favorite.

Ovo će nam biti prvi susret sa OKK Beogradom koji je dobrim igrama obezbedio plasman u Superligu kroz domaću KLS ligu. Mlada ekipa, koja je željna dokazivanja, i zato moramo da odgovorimo energijom i čvrstom igrom, posebno u odbrani. Svaka ekipa u Superligi ima svoj kvalitet, nema opuštanja, jer prvo mesto donosi prednost domaćeg terena do samog kraja, dodao je krilni košarkaš.

Karte za ovu utakmicu prodavaće se na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“ od 16 časova po sledećim cenama:

TRIBINA – A B C D 200,00 din.
Parter B 400,00 din.
Parter 4 400,00 din.
Loža 800,00 din.
Plava loža 600,00 din.
Bela loža 500,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO I RED 2.000,00 din.
POČASNO MESTO-BOČNO II, III RED 1.500,00 din.
POČASNO MESTO I RED 5.000,00 din.
POČASNO MESTO II RED 3.000,00 din
, stoji na sajtu KK Crvena zvezda.

Komentari
Advertisements