NAVIJAČI ROSONERA U NEVERICI: Igrač Milana prelazi u Inter!

Nakon pobede protiv Bolonje situacija u Milanu se smirila. Ekipa je i dalje u igri za 4. mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

„Rosoneri“ su na tri boda od Atalante, a do kraja Serije A je ostalo isto toliko kola.

Kako prenose italijanski mediji, uprava ekipe sa „San Sira“ zadovoljna je partijama koje je Bakajoko prikazao ove sezone u dresu Milana, i voleli bi da on ostane u klubu.

Za razliku od njih, Čelsi želi da ga se otarasi, dok postoji još jedan klub koji bi ga rado video u svojim redovima, a to je Inter.

Naime, direktor „nerazura“ Đuzepe Marota u odličnim je odnosima sa agentima francuskog internacionalca, pa bi i oni hteli da ga vide od naredne sezone u svom timu. Opet bi to u pitanju bila pozajmica od oko pet miliona evra, dok bi na kraju sezone Inter imao mogućnost otkupa za 30 miliona evropskih novčanica.

Jasno, pita se Milan, a gde će na kraju završiti videćemo već za nekoliko meseci. Uglavnom, „rosoneri“ će imati velikog rivala u Inter, jer je Marota svakako jedan od najboljih u svom poslu.

Bakajoko je profseionalnu karijeru počeo u Renu, iz koga prelazi u Monako 2014. godine za osam miliona evra. Nakon tri sezone u dresu „kneževa“ kupuju ga londonski „plavci“ za 40 miliona.

Od avgusta 2018. godine je u klubu sa „San Sira.“

Komentari
Advertisements