Saša Pavlović o tome zašto nije završio karijeru u Partizanu, aktuelnoj situaciji u klubu…

Saša Pavlović

Bivši crnogroski košarkaš Aleksandar Pavlović govorio je u intervjuu za stranicu ,,Partizan Belgrade News“ o svojoj odluci da ne završi karijeru u Partizanu, te je ocenio aktuelnu situaciju u svom nekadašnjem klubu.

Pavlović nikada nije krio svoju ljubav prema crno-belim bojama, a konačno ju je ovekovečio 2014. godine kada je potpisao za Partizan. Posle jedne sezone, otišao je u Panatinaikos, da bi potom završio karijeru.

Mnogi su se pitali zbog čega nije odlučio da poslednju sezonu odigra u dresu Partizana i pomogne im u, tada, nešto težim trenucima.

  – Nisam se dobro osećao fizički posle PAO-a, pa sam mislio da nije fer da dolazim u Partizan, ako ne mogu da dam maksimum. Najlakše je bilo doći samo da završim karijeru, ali to nije tako i ja tako ne funkcionišem – rekao je Pavlović za ,,Partizan Belgrade News“.

Partizan sada posle dužeg vremena želi u Evroligu, što jasno govori o ambicijama kluba, a sve to potvrđuje i sam Saša Pavlović.

 – Trenutna situacija u klubu je dobra i ide ka boljem svakim danom. Mnogo dobrih i pozitivnih stvari se radi da se Partizan vrati tamo gde pripada i da tamo ostane – kazao je Pavlović.

Pavlović je veliki deo svoje karijere proveo u NBA ligi igrajući, između ostalog, za Jutu, Klivlend, Minesotu… Sarađivao je sa mnogim zvezdama, ali ipak, jednu ističe.

 – U NBA ligi mi je naravno najbolji saigrač bio Lebron Džejms, dok u Partizanu ne bih izdvajao nikoga, jer smo stvarno svi bili kao jedan – istakao je Pavlović i dodao da je uvek voleo Partizan, te da je jedva čekao da obuče dres tog kluba po dolasku iz NBA lige.

Posle neuspeha u ABA ligi, cilj je da se napadne titula u domaćem šampionatu.

 – Nadam se tituli u domaćem prvenstvu i napretku mladih igrača kroz njega – kazao je Pavlović.

 

Komentari
Advertisements