Dok navijači strepe, Azar zbija šale

Osvajanje nagrada za igrača godine i od strane kluba i od strane i grača, kao i za najbolji gol sezone, ukazala se kao zlatna šansa za Edena Azara.

Nijedan igrač u istoriji Čelsija nije osvojio u istoj sezoni sve tri nagrada. Ovo bi se, uz potencijalni pehar Lige Evrope, mogao pokazati kao idealan kraj Azarove ere u plavom dresu.

Navijači očajnički žele da najbolji igrač kluba produži ugovor, međutim njegovo mišljenje jedan od njih je mogao čuti na ceremoniji dodele nagrada u hotelu Lankaster, u Londonu.

Nakon što je dobio nagrade, Azar je dao kratak intervju na pozornici, a jedan navijač ga je prekinio: ,,Potpiši ugovor“, ovaj se nasmejao i odgovorio: ,,Gde je olovka?“

Sve su češće spakulacije oko pridruživanja levokrilnog fudbalera Real Madridu, a tome u prilog svedoči činjenica da je on odbio ponudu Čelsija koja bi ga učinila najplaćenijim igračem u Premijer ligi.

Iako ni u Realu nije sjajna situaciju, sve su prilike da će Čelsu na kraju pustiti Belgijanca, jer bi on prema Bosmanovom pravilu, već od sledeće godine mogao da se dogovori sa drugim klubom, a to je najverovatnije Real Madrid.

 

Komentari
Advertisements