Kosanović: Čestitam Radničkom, ali živo me zanima šta će biti u sredu

Milorad Kosanović i Savo Milošević

Šest golova, po tri na obe strane, viđena su u duelu Napretka i Radničkog iz Niša, a posle meča treneri oba tima bili su zadovoljni kvalitetom prikazanog fudbala.

Milorad Kosanović je u svom stilu prokomentarisao meč i svu pažnju usmerio na polufinale Kupa Srbije.

Kada padne šest golova i stvori se još pet-šest odličnih šansi utakmica mora da bude dobra i interesantna. Meč je dakle bio na nivou, a ono što mi se ne sviđa su su povrede koje nas prate iz utakmice u utakmicu. Ovo nam je bila poslednja utakmica u Kruševcu u ovoj sezoni, ostalo nam jer još jedno gostovanje i nadam se da će taj meč biti sličan ovom. Radničkom čestitam na osvajanju drugog mesta i želim mu da se dobro pokaže u sredu, kada ga očekuje potpuno drugačija utakmica od ove, a mene baš živo interesuje kako će se to završiti, rekao je Kosanović.

Ispred Nišlija meč je prokomentarisao pomoćni trener Dragan Šarac.

Odigrali smo pravu prvenstvenu utakmicu, u kojoj je publika mogla da uživa i vidi šest golova. Čestitam Napretku i mojim igračima na fer i korektnom meču, zaista je danas bilo lepo biti akter ove utakmice. Prvo poluvreme je bilo veoma efikasno, u drugom smo mi uspeli da damo taj jedan gol i izbegnemo poraz. Nadigravali smo se sve vreme i bitno je što smo ostali neporaženi. Još jednom čestitam Napretku, to je odlična ekipa, i želim im sve najbolje u sledećoj sezoni. Mi se sada okrećemo utakmici sezone koja nas čeka u sredu protiv Partizana, u kojoj ćemo dati sve od sebe da se po prvi put u istoriji plasiramo u finale Kupa. Mi smo danas iskoristili priliku da pružimo šansu i nekim mlađi igračima i sačuvamo svežinu tima za sredu, izjavio je Šarac.

Komentari
Advertisements