Ajntraht voli ,,Orlove“: Novi Srbin u Frankfurtu?

Marko Grujić

Nemački fudbalski klub Ajntraht Frankfurt zainteresovan je da u svoje redove dovede srpskog reprezentativca i aktuelnog člana berlinske Herte Marka Grujića, preneo je ,,Bild“.

Odlične partije Marka Grujića u dresu kluba sa ,,Olimpijastadiona“ nisu prošle nezapaženo, pa čak ni u Liverpulu, koji je njegov matični tim. Ipak, veliko je pitanje kakvi su planovi Jirgena Klopa sa korpulentnim vezistom, a prema pisanju ,,Bilda“ u prvi plan iskače Ajntraht iz Frankfurta.

Polufinalista Lige Evrope želi da nastavi sa praksom dovođenja srpskih fudbalera u poslednjih nekoliko godina, pa bi pored Slobodana Medojevića, Mijata Gaćinovića, Filipa Kostića i Luke Jovića i Grujić mogao da obuče njihov dres.

Čelni ljudi Herte nisu krili svoju želju da Marko ostane u Berlinu i naredne sezone, ali čini se da će Liverpul biti taj koji će odlučiti njegovu sudbinu za sledeću kampanju. Navodno, Liverpul potražuje oko 40 miliona funti za bivšeg vezistu Crvene zvezde koji ugovor sa ,,crvenima“ ima do 2023. godine i pitanje je ko je spreman da izdvoji toliku svotu novca za njega.

Ajntraht bi eventualno pokušao sa pozajmicom, ali ukoliko Liverpul bude želeo prodaju, tim iz Frankfurta bi teško mogao do srpskog reprezentativca, baš kao i Herta.

Grujić je ove sezone imao problema sa povredama, ali je i pored toga odigrao 19 utakmica za Hertu, postigao pet golova i upisao jednu asistenciju.

 

Komentari
Advertisements