Milojević: Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, imamo manjih problema sa povredama

Crvena zvezda gostuje lučanskoj Mladosti u revanš susretu polufinala Kupa Srbije u fudbalu u sredu, 15. maja od 17.30 časova.

Crveno-beli imaju veliku prednost iz prvog meča, jer su u Beogradu slavili rezultatom 4:1, ali trener Vladan Milojević poziva na oprez.

Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu. Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od strane kolege Neška Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu. Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica. Želimo da idemo do kraja u Kupu, to nam je drugi cilj, ovo je prepreka koju treba uspešno da preskočimo. Ne sme da bude opuštanja, svakodnevno razgovaramo o tome, crta se podvlači kada se završi sezona i onda se sumira urađeno, rekao je Milojević, a preneo klupski sajt.

Iskusni stručnjak žali što zbog sistema takmičenja nije mogao da pruži šansu pojedinim igračima, a završnica Kupa možda baš i nije pravi trenutak za tako nešto.

Želeli smo da rešimo prvenstvo što pre, zaslužilii smo i ranije to da učinimo nego pre dva kola. Naporno smo radili da ostvarimo cilj, lično sam želeo da imam još više utakmica posle odbrane titule da pružim šansu i drugim igračima. Svi oni su vredno radili prethodnih godinu dana, imam stvarno veliki broj jako dobrih igrača i svi oni zaslužuju minutažu, zato su u Crvenoj zvezdi.

Zvezda ima određeni broj povređenih igrača (Boaći, Jovičić), ali se očekuje da svi budu na raspolaganju do kraja sezone.

Imamo manjih problema sa povredama, videćemo kakva je situacija i sa Boaćijem. Kontrolni snimci kažu da je dosta dobro, očekujem da ću i na njega moći da računam za nekoliko dana, a i Jovičić je imao manjih problema, ali u suštini svi su zdravi, dodao je Vladan Milojević.

Komentari
Advertisements