Spektakl u najavi: Saopštenje FK Crvena zvezda!

Delije, Crvena zvezda - Liverpul 2:0

Crvena zvezda je obezbedila šampionsku titulu, a svečana proslava povodopm osvajanja trofeja biće organizovana u nedelju, 19. maja od 18 sati, sat vremena pred duel sa kruševačkim Napretkom u poslednjoj rundi plej-ofa Super lige Srbije.

Ulaz na ovaj susret biće besplatan, ali je neophodno da se nabave ulaznice. Takođe, proslaviće se i rođendan navijačke grupe „delije“.

FK Crvena zvezda je izdao saopštenje pred duel sa Napretkom.

U nedelju, 19. maja, već od 18 sati počinje proslava 30. titule, kao i proslava 30. rođendana naših navijača „delija“, zato je potrebno da dođete na Marakanu i pre 18 časova, kako bi pune tribine dočekale crveno-bele šampione.

Prema slovu Zakona, za svaku utakmicu neophodne su ulaznice, pa ćete za šampionski spektakl biti u prilici da ih preuzmete na blagajnama Marakane, kako biste nesmetano ušli na stadion.

Karte će se deliti od srede, 15. maja, svakog dana od 10 do 18 časova, kao i na dan meča od 10 sati do početka! Uz jednu ličnu kartu moguće je preuzeti najviše četiri ulaznice.

Očekuje se veliki broj ljudi na samoj ceremoniji proslave titule i poslednjem meču ove sezone u Superligi, zato dođite ranije i preuzmite vaše besplatne karte, kako se na ulazima ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Šef Vladan Milojević je sa svojim saradnicima i izabranicima odbranio domaći tron, i ekipa je zaslužila još jednu atmosferu za pamćenje, stoji na sajtu FK Crvena zvezda.

Komentari
Advertisements