Veliki talenat napustio Partizan i pojačao Voždovac

Stadion Voždovca

Jedan od najtalentovanijih fudbalera na ovim prostorima i doskorašnji igrač Partizana napustio je crno-bele i pojačao Voždovac.

„Zmajevi“ su putem klupskog sajta potvrdili da je novi igrač Voždovca postao Luka Cvetićanin, za kojeg kažu da je među najtalentovanijima u Evropi u generaciji igrača rođenih 2003. godine.

Voždovac je zaista klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica, rekao je Cvetićanin koji stiže kao slobodan igrač.

Kapiten kadetske reprezentacije Srbije imao je ponude od domaćih i inostranih klubova, ali se odlučio za Voždovac.

I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni, zaključio je mladi fudbaler koji igra na poziciji napadača.

Komentari
Advertisements