Grizman definitivno odlazi: Bira između dva velikana!

150519GriezmannSC

Francuski fudbaler Antoan Grizman saopštio je madridskom Atletiku da na kraju sezone odlazi. Grizman će u subotu protiv Levantea odigrati poslednju utakmicu u dresu Atletika.

Napadač reprezentacije Francuske je svoj odlazak objavio nakon sastanka s trenerom Simeoneom i sportskim direktorom kluba Migelom Giljom Marinom, a Atletiko je u večernjim satima i službeno potvrdio kako je Griezmanom vremenu u njihovom dresu došao kraj.

Bilo je ovo pet predivnih godina. Hvala svima za sve što ste napravili za mene, zauvek ćete biti u mom srcu, rekao je Grizman u video poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

Španska Marka je već otkrila i gde će verovatno nastaviti karijeru. Prvi favorit je Barselona!

Očekivalo se da će tamo već prošlo leto, ali je onda ipak odlučio da ostane, a svoju odluku o ostanku otkrio je takođe video porukom nakon Svetskog prvenstva u Rusiji.

Tada je Grizman potpisao sa Atletikom do 2023. godine, a u ugovoru se nalazi i otkupna klauzula od 200 miliona evra, ali kako prenosi Marka to će se smanjiti na 120 miliona od 1. jula.

No, u slučaju da se pregovori s Barselonom ponovno zakomplikuju, Grizman na stolu ima ponudu Juventusa, javljaju italijanski mediji.

Aktualni italijanski prvak će gotovo sigurno prodati Paula Dibalu u letnjem prelaznom roku, a Grizmana vide kao idealnu njegovu „zamenu“.

Komentari
Advertisements