Milošević: Ponekad srpski fudbal može da izgleda super

Savo Milošević, Radnički - Partizan 1:1

Trener Partizana, Savo Milošević, rekao je posle meča u Nišu da ne bi bilo nezasluženo i da se Radnički plasirao u finale.

Čestitke mojim momcima na prikazanioj igri i ulasku u finale. Mislim da je bilo zasluženo. Takođe čestitke igračima i stručnom štabu Radničkog, ponekad naš fudbal može da izgleda super, kada se sastanu dve ekipe spremne na borbu. Tako je bilo u prvom meču u Beogradu, tako i večeras ovde. Da se i Radnički plasirao u finale, ne bi bilo nezasluženo. Bilo je momenata kada smo igrali dugim loptama, ali delom sam i ja to tražio od igrača, zbog agresije Radničkog, ali i zbog kvaliteta terena, koji je, doduše, bio bolji nego što smo očekivali. Malo smo ga bolje i upoznali od Zvezde, ali ima još dosta do te utakmice, rekao je Milošević.

Sa druge strane, Nenad Lalatović nije mogao da bude nezadovoljan.

Čestitam i ja i jednoj i drugoj ekipi na prikazanoj igri, Partizanu na ulasku u finale. Mi smo tamo primili gol iz jednog šuta, iz prekida. Ovde je njima pripalo prvo poluvreme, nama drugo. Napadali smo, bili agresivni, postigli pogodak, ali nismo smeli da dozvolimo da prestanemo sa tom agresijom. Dozvolili smo Rikardu da pobegne, okrene se ka golu i centrira… Morali smo da sačuvamo prednost. Ne mogu da budem nezadovoljan. Čestitam igračima na svemu što smo prikazali u ovih godinu dana. Mali fond igrača je izneo sve ove utakmice. Radnuički nikad nije uspeo da osvoji drugo mesto, veže ovoliko pobeda zaredom. Partizanu želim mnogo sreće u finalu, izjavio je trener Nišlija.

Komentari
Advertisements