Partizanov debitant: Nisam uopšte znao da ću krenuti za Niš

Lazar Pavlović

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, a revanš u Nišu zauvek će ostati u sećanju Lazara Pavlovića koji je odigrao svoj prvi meč za crno-bele.

Posle utakmice Pavlović je objasnio da ni sam nije znao da će krenuti na put u Niš.

Čak ni ja nisam znao da ću biti među 18 i krenuti na put, a kamoli da ću biti starter. Bio sam zaista iznenađen, ali nije bilo one negativne treme, već samo želja da utakmica što pre počne. Kada me je šef pitao da li sam spreman, odgovorio sam odmah: Naravno da sam spreman. I zaista sam i bio. Taj osećaj se ne može opisati osim rečju – fenomenalno. Prvo sam javio svojoj porodici, a onda se javila ona mala pozitivna trema i želja da što pre izađem na teren. Ovo je ostvarenje mog sna, rekao je Pavlović za klupski sajt.

Talentovani fudbaler je otkrio da su ga saigrači sjajno prihvatili.

Pre tri nedelje sam zvanično priključen prvom timu i od tada treniram sa njima. Imao sam sreću da većinu igrača već poznajem, jer sam sa trojicom svojih drugova imao tu čast da ih sve upoznam još u januaru na Teleoptiku. I tada i sada su me sjajno prihvatili, tako da mi je sve bilo mnogo lakše, a posebno što sam tada uvideo šta znači seniorski fudbal i šta se od igrača traži, dodao je Pavlović.

Komentari
Advertisements