KAKVA LUDNICA: Rajola pokreće aukciju za De Lihta!

DeLigt180519SC

Matijas de Liht je sve nervozniji. Mladi Holanđanin želi da zna svoju budućnost što je pre moguće nakon izvanredne sezone u Ajaksu.

Njegov agent Mino Rajola izabrao je drugačiju strategiju od one koju su postavili agenti Frenkija De Jonga, s ciljem da pokrene aukciju za 19-godišnjeg štopera!

Barselona je mesecima slovila kao najveći favorit za dovođenje De Lihta, a pre nekoliko nedelja, predsednik Bartomeu bio je uveren da ima Holanđanina u šaci s petogodišnjim ugovorom.

Međutim, zahtev igrača je sada promenjen, a tražena plata porasla je na 9 miliona evra po sezoni. De Liht je dodatno povećao svoju cenu nedavnim sjajnim nastupima u Ligi šampiona.

Barselona još uvek nije sigurna hoće li ponuditi tako visoku platu igraču koji neće imati sigurno mesto u početnoj postavi, iako je trenutno jedan od najsjajnijih talenata u svetskom fudbalu.

Dakle, Rajolina strategija je da se ponovno sastane s klubovima iz Premije rlige, a Juventus je takođe obavestio o razvoju situacije.

‘Bianconeri’ ne vole da učestvuju u aukcijama za igrača, ali s obzirom na to da je situacija s Barselonom otišla u pogrešnom smeru, Juve će razmotriti opciju obnavljanja interesa za briljantnog Holanđanina

Procenjuje se da će Ajaks na transferu De Lihta zaraditi oko 90 miliona evra!

Komentari
Advertisements