Večera u čast kapitena: Ja bih da igra još malo jer je Sale samo jedan! [FOTO]

Legenda Saša Ilić će poslednji put sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi crno-bele u domaćem šampionatu na utakmici sa Proleterom iz Novog Sada, koja je na programu u nedelju, 19. maja od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Iliću kapitenu su klupski drugovi i članovi stručnog štaba Partizana priredili nezaboravnu oproštajnu večeru, u poslednjem karantinskoj večeri pred neki meč u šampionatu Srbije.

Veče je proteklo u nezaboravnoj atmosferi.

Sa puno emocija, uz po koju suzu koja se suzdržavala da ne padne niz lice prekrivena smehom, prvotimci Partizana su se oprostili na karantinskoj večeri od svog kapitena Saše Ilića, koji će u nedelju 19. maja odigrati svoju poslednju utakmicu u SLS na stadionu Partizana.

Bilo je to jedno uobičajno veče u karantinu uz obavezan biftek i pastu, ali umesto tradicionalnih palačinki, poslužena je torta u čast kapitena sa brojem utakmica 847/240 golova, 11 titula i 6 do sada osvojenih trofeja Kupa.

U ime svih igrača iz generacije 2018/2019 i članova stručnog štaba – Zoran Tošić, Lola Smiljanić i Vladimir Stojković kapitenu su poklonili Rolex sat sa posvetom – Večnom kapitenu, generacija FK Partizan 2018/2019.

Ja bih da igram još malo jer je Sale samo jedan − odzvanjalo je sportskim centrom, stoji na sajtu FK Partizan.

Komentari
Advertisements