Saša Ilić: Nije kraj, imam još jednu želju

Saša Ilić

Oprostio se Saša Ilić od Superlige Srbije, otrčao je počasni krug po atletskoj stazi stadiona u Humskoj, ali kako je sam rekao posle meča nije još kraj.

Nije kraj, imamo utakmicu u četvrtak, želeo bih da se oprostim od aktivnog igranja osvojenim Kupom, ali sam mislio da je najbolje da se oprostim pred svojim navijačima, na svom terenu, gde sam proveo skoro 30 godina svoje karijere. Danas je bilo izuzetno emotivno za mene, izuzetno emotivni su bili prethodni dani, kada se saznalo da može da se igra pred publikom. Hvala svima koji su došli u velikom broju i po ovoj kiši da me isprate, ja im ovo neću zaboraviti, rekao je Ilić, a preneo Sportski žurnal.

Najlakše je igrati. Spremio sam govor, ponavljao ga prethodnih par noći, ali znao sam da ne mogu da iznesem. Da ne ponavljam, hvala i vama novinarima što smo imali korektan odnos i nadam se da ćemo i u budućnosti sarađivati samo ne znam u kakvoj ulozi.

Rekao je i da mu je drago što su navijači razvili transparente u njegovu čast i podsetio da je uvek imao izuzetan odnos sa njima.

To se pokazalo i na večerašnjoj utakmici, desilo se to da je padala kiša i grad, ali za mene će ovo ostati do kraja života. Verujte mi kada sam trčao krug oko stadiona, deca koja treniraju u mlađim kategorijama su stajala na atletskoj stazi, primetio sam kod većine suze u očima, znači da im je krivo što odlazim, a sa druge strane meni je drago što će jednom možda biti u situaciji da budu kao ja, zaključio je legendarni kapiten Partizana.

Komentari
Advertisements