Radnički na odmoru, Lalatović još jednom o Zvezdi i penalima

Nenad Lalatović

Radnički je remijem protiv Mladosti iz Lučana završio sezonu koja će ostati upamćena kao jedna od najuspešnijih u istoriji kluba.

Sudbina Nenada Lalatovića na klupi Nišlija još uvek nije poznata, ali se ponešto može i naslutiti iz njegovih reči posle nedeljne utakmice.

Još jednom koristim priliku da kažem da sam ponosan na moje igrače za sve što su uradili u ovoj sezoni. Oborili smo mnoge rekorde, prvi put u istoriji Radnički je vicešampion države, ponovo ćemo igrati Evropu, a podsećam vas da smo tokom čitave lige doživeli svega dva poraza, oba od Crvene zvezde, uz tri primljena gola iz penala. Ponosan sam što sam bio deo jedng ovakvog kluba kao što je Radnički, bila mi je čast i zadovoljstvo da radim ovde u Nišu i mislim da smo svi zajedno napravili sjajne rezultate. Hvala svima. I našim navijačima i novinarima i svim ljubiteljima fudbala u Nišu. Sada idemo na zasluženi odmor, a onda ćemo videti šta i kako. Meni je večeras istekao ugovor sa Radničkim, a da li ću ostati ovde znaće se do 1. juna, rekao je Lalatović.

Komentari
Advertisements