Saigrači o Milijašu

Kapiten Crvene zevzde Nenad Milijaš odigrao je poslednju utakmicu u profesionalnoj karijeri protiv kruševačkog Napretka, koju su crveno-beli rešili u svoju korist rezultatom 3:0.

„Delije“ su svom ljubimcu priredile nezaboravno veče, Milijaša su pozdravili i saigrači, a veselje je potrajalo do duboko u noć.

O Milijašu su za klupski sajt biranim rečima govorili Marko Marin, kojem je Milijaš ostavio dres sa brojem 10 u amanet, Filip Stojković i mladi Dejan Joveljić.

Mislim da je zaslužio sve što je doživeo na utakmici, za kraj takve karijere. Zasluženo se oprostio titulom i skoro punim tribinama na poslednjem meču, bilo je više od 40.000 gledalaca. Dobio je i sjajne ovacije. Siguran sam da će sve što je doživeo u karijeri i stečeno iskustvo uspeti da primeni i kao trener, i da će takođe nizati uspehe. Sada ako je i razmišljao da ode – ne može. Ima još mnogo posla da obavi u Zvezdi sa „desetkom“ na leđima, „Desetka“? Ako je Milijaš to rekao, onda neka i bude tako, rekao je Marin.

Imao je fantastičnu karijeru i došao je red da naš Miki ode u zasluženu penziju. Čestitam mu na svemu što je postigao. Lep oproštaj i pored kiše, sigurno da je zaslužio sve kako je bilo, skandiranje i ovacije, istrčao je i počasni krug… Mnogo je dao Zvezdi i Zvezda mu je vratila, tako da mogu samo još da mu čestitam na sjajnoj karijeri. Nadam se da će biti u stručnom štabu naredne sezone i tako opet biti sa nama, kazao je Stojković.

U isto vreme sam srećan i tužan… Srećan što sam imao priliku da učim od njega, od prvih priprema pa sve do utakmica. Delili smo teren, a verujem da ćemo i sledeće godine sarađivati kada bude deo stručnog štaba. Tužan sam što završava karijeru veliki zvezdaš i čovek Nenad Milijaš, dodao je Joveljić.

Komentari
Advertisements