Tek se sprema Saletov oproštaj: Očekuju se Mateus, Antić…

Saša Ilić oproštaj

Saša Ilić odigrao je svoj poslednji meč u šampionatima naše zemlje.

Nezaboravno veče u Humskoj nije pokvarilo ni nevreme koje Beograd dugo ne pamti.

Sezona još uvek nije završena, pa se očekuje da Ilić kapiten odigra poslednje zvanične minute u crno-belom dresu u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, koje je na programu u četvrtak, 23. maja od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura je u izjavi za „Telegraf“ naglasio da je utakmica sa Proleterom bila odlična prilika da se pozdravi legenda Partizana.

Utakmica sa Proleterom je poslednja u takmičarskoj sezoni, ali ne i poslednji meč Saše Ilića u dresu Partizana, pošto će u četvrtak igrati i u finalu Kupa Srbije. Eto, želeli smo da se na neki način oprosti od navijača baš na našem stadionu. Otuda smo pozvali sve one ljude koji su vezani za Sašinu karijeru, koji su u ovom trenutku bili u Srbiji, čak i one sa kojima možda ne delimo ista mišljenja u vezi sa vođenjem kluba, rekao je Vazura za „Telegraf“.

Ipak, to nije kraj. Vazura je za septembar najavio oproštajni meč Saše Ilića, koji će biti humanitarnog karaktera, uz učešće velikana koji nisu bili sinoć u Humskoj.

Ilićev oproštajni meč će biti organizovan tokom reprezentativne pauze i gledaćemo da preciziramo termin kako bi svi mogli da se odazovu. Pozvaćemo Sašine bivše saigrače tokom karijere, kako iz Srbije tako i iz inostranih klubova čije je boje branio. Zatim trenere, među kojima su i Lotar Mateus, Radomir Antić… Plan je da se ulaznice kupuju i da kompletan prihod ode u humanitarne svrhe i to u ustanovu ili više njih koje Saša odabere. Želimo da napunimo stadion i ispratimo kapitena u fudbalsku penziju kako je i red, dodao je generalni direktor Partizana.

Komentari
Advertisements