DAMA JEDNOM ZOVE? Mihajlović progovorio o ponudi Juventusa!

Siniša Mihajlović uspeo je u ponedeljak uveče da otkine bod Laciju na Olimpiku (3:3) i matematički obezbedi Bolonji opstanak u Seriji A.

To je bilo gotovo nemoguće pre nego što je nasledio Filipa Inzagija na klupi ekipe iz univerzitetskog grada.

Nakon meča, usledila su brojna pitanja novinara. Prvo o tekućoj sezoni.

Niko, ili veoma mali broj ljudi je verovao da možemo da opstanemo u Seriji A. Ja sam bio jedan od njih. Video sam da ovaj tim ima kvalitet i karakter. Što je više vremena prolazilo, sve više sam u to bio ubeđen. Želim sada da se zahvalim mojim igračima koji su pre svega sjajni ljudi, a onda i odlični fudbaleri. Imali smo teških momenata, ali smo se uvek držali zajedno. Uvek smo verovali i mislim da smo zaslužili opstanak, iskren je Mihajlović.

Bio je posebno oduševljen pozdravima koje su mu uputili navijači „nebeskoplavih“.

Veoma mi je drago zbog toga. Ne dešava se svaki dan da vas pozdrave obe strane navijača, mislim da to znači da sam iza sebe ostavio neke lepe uspomene, rekao je srpski stručnjak.

Za kraj. Juventus.

Da, Juve me je kontaktirao, ali pre pet godina. Naš posao znači i stalno dokazivanje, rad i usavršavanje, praćenje trendova, tako da sam i ja sada drugačiji trener nego što sam bio pre pet godina. Ja sam rođen spreman, zaključio je Mihajlović.

Da li se otvoreno ponudio „staroj dami“ poslednjom rečenicom, saznaćemo uskoro. Jedno je sigurno, bila bi to ogromna čast za njega kada bi preuzeo kormilo osmostrukog uzastopnog prvaka Italije.

Komentari
Advertisements