Terzić iskren: Boli me što nisam izborio mesto u prvom timu

Aleksa Terzić

Aleksa Terzić prelazi u redove Fiorentine, a Crvena zvezda će na ime obeštećenja zaraditi 1,5 miliona evra.

Mladi levi bek je u razgovoru za „Novosti“, istakao da mu je teško što nije uspeo da se dokaže u voljenom klubu I da se nada da će za to biti prilike u budućnosti.

Ja sam dete Zvezde, a proveo sam mnogo vremena na pozajmici u dresu Grafičara. Kada sam shvatio da ne mogu da se izborim za nastup u seniorskom timu šampiona Srbije, ponuda Fiorentine je došla kao poručena. Gledali su me u svim mečevima omladinske Lige šampiona, bili su veoma zadovoljni i poslali su konkretnu ponudu u klub. Krajem godine mi ističe ugovor sa Zvezdom. Mogao sam da odem za džabe u Italiju ili bilo koju drugu sredinu, ali nisam hteo. Osećam da ni Zvezda, a ni ja, ne zaslužujemo takav rastanak. Boli me što nisam izborio mesto u prvom timu, ali sam ubeđen da ću jednog dana, po povratku u Srbiju, da zaigram u njemu, rekao je Terzić za „Novosti“.

Terzić će se u Fiorentini pridružiti zemljacima, nekadašnjim fudbalerima Partizana Nikoli Milenkoviću i Dušanu Vlahoviću.

Sa Vlahovićem sam veoma dobar drugar, stalno smo na vezi. Naše rivalstvo na terenima u Srbiji je trajalo godinama. On mi je prvi poslao čestitku i poruku da me čeka u novom klubu. Radujem se i susretu sa Milenkovićem. Svi smo bili i ostali prijatelji, pa tek onda rivali u dresu Zvezde ili Partizana na terenu, dodao je 19-godišnji fudbaler.

Komentari
Advertisements