Velike promene u Voždovcu: Odlazak trenera i sportskog direktora

fudbaleri Voždovca

Velike promene u Voždovcu dva dana po završetku sezone u Superligi.

Klub je potvrdio da je sporazumno raskinuo saradnju sa sportskim direktorom Goranom Grkinićem i zahvalio se na saradnji treneru Draganu Aničiću.

Grkinić je u Voždovac stigao pre 5 godina i u tom periodu klub je ostvario neke rekordne transfere poput prelaska Filipa Stuparevića u Votford, Aleksandra Filipovića u BATE Borisov, Dejana Georgijevića u Ferencvaroš ili Saše Ivkovića u Maribor.

Sa dosadašnjim sportskim direktorom smo nakon prijateljskog razgovora dogovorili sporazumni prekid saradnje. Rukovodstvo kluba, na čelu sa Markom Zdravkovićem, se najiskrenije zahvaljuje Goranu Grkiniću za trud i energiju koju je uložio zajedno sa nama u proteklih 5 godina da klub postane ono što je danas – stabilan i respektabilan superligaški klub, koji može da se diči sa ostvarenim transferima, kao i sa formiranjem mladih igrača. Drago nam je što smo imali prilike da sarađujemo sa sjajnim sportskim radnikom i profesionalcem koji je svojim predanim radom učinio nemerljivo mnogo za naš klub. Nadamo se da će nam se poslovni putevi opet ukrstiti, i želimo našem velikom prijatelju sve najbolje u daljem radu, navedeno je na sajtu „zmajeva“.

Trener Dragan Aničić je prethodnih 8 meseci obavljao ovu funkciju.

Rukovodstvo kluba se takođe zahvaljuje Draganu Aničiću i ostalim članovima stručnog štaba na uloženom radu i trudu. Ne zaboravljamo da je Aničić preuzeo klub u kompleksnom momentu i želimo da istaknemo veliku zahvalnost na posvećenom radu i sjajnom odnosu sa igračima i zaposlenima u klubu. Od srca mu želimo sve najbolje u daljoj trenerskoj karijeri.

Komentari
Advertisements