Volkov rezigniran: Da li više ima poente igrati

Vladimir Volkov

Defanzivac Rada, Vladimir Volkov, razočaran je zbog stvari koje se dešavaju u srpskom fudbalu zbog čega je najavio neke radikalne odluke.

Volkovu je istekao ugovor sa Radom, a kako je sam rekao ozbiljno razmišlja da završi karijeru.

Istekao mi je ugovor sa Radom. Sad želim da se dobro odmorim. Razmisliću da li ću nastaviti karijeru. Možda nije vreme da okačim kopačke o klin, poslednjih nekoliko kola sam pokazao da mogu da igram na najvišem nivou. Jednostavno, vreme je da razmislim da li više ima poente igrati, rekao je Volkov za Sportski žurnal.

Nekadašnji igrač Partizana je nakon dosuđenog penala za Zemun čak želeo da napusti teren, ali ga je odvratio trener Bogdan Korak.

Reagovao sam tako, jer sam bio razočaran. Ginuli smo čitav plej-aut, živimo za opstanak i dođemo u situaciju da nas neko tako…Svašta mi je bilo na pameti, sva sreća bilo je ljudi koji su me smirili i vratili u igru. Sve je to bila stvar afekta i velike želje, tenzije i važnosti utakmice.

Nekoliko reči o Zemunu, koji će sledeće sezone igrati u Prvoj ligi Srbije.

Pokazali su kvalitet, nisu zaslužili da ispadnu, ima i lošijih timova. Pritisak je bio ogroman, nevreme je otežalo borbenu i dinamičnu utakmicu. Publika je mogla da vidi pravi superligaški meč u nekim momentima zbog značaja meč je bio na „nož“, ali bez zle krvi. Na kraju posle povišenog pulsa, svih na terenu, strasti su se smirile, zaključio je Volkov.

Komentari
Advertisements