Mijailović o vajld-kardu Evrolige, jačanju tima i igranju u Areni

Ostoja Mijailović

Uprava Partizana još uvek veruje da bi nekadašnji šampion Evrope mogao da dobije specijalnu pozvnicu za učešće u Evroligi u sezoni 2019/2020.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je u gostovanju na telefiziji Elta naglasio da Partizan nije odustao od Evrolige, i da se čeka završetak nacionalnih prvenstava za konkretnije informacije. Mijailović je istakao da će Partizan naredne godine imati bolji tim nego u ovoj sezoni.

To je ozbiljan proces i mi u njemu učestvujemo. Sigurno da ima nade i da ima šanse, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Ne želim nikome da dajem lažnu nadu jer je Evroliga ozbiljna kompanija, imaju svoje procese i procedure. Sve što bih rekao pre završetka svih nacionalnih takmičenja bilo bi smešno i neozbiljno sa moje strane. Naš prioritet je da se vratimo na staze stare slave i da igramo i osvajamo Evroligu. Sledeće sezone će nam biti lakše jer dugujemo manje novca i moći ćemo da ulažemo većinu naših prihoda u budući tim. Ulagaćemo u razvoj Partizana, a ne u prošlost. Kada sam došao u Partizan rekao sam da će biti potrebno dve godine da stanemo na nage, a kada stanemo na noge onda mnogo dalje vidimo, rekao je Mijailović gostujući na Elta“ televiziji, a preneo „Sport klub“.

Takođe, prvi čovek Partizana je najavio da će u narednoj sezoni aktuelni osvajač Kupa Radivoja Koraća veliki broj mečeva odigrati u „Štark areni“.

Naša gledanost u ABA ligi je 6.000 ljudi po utakmici. To je dobar podatak za Partizan i Partizanove navijače. Dešavalo nam se da u Pioniru ne možemo da primimo sve koji su želeli da gledaju utakmice. Ove godine ćemo ozbiljno razmotriti da većinu mečeva igramo u „Areni“, dodao je Ostoja Mijailović.

Komentari
Advertisements