Recko Antić: Pljačka, iživljavanje sudije, pokazaćemo u nedelju koliko vredi Dinamo

Dragan Antić

U prvoj utakmici baraža za Super ligu Srbije Inđija je na svom terenu savladala Dinamo iz Vranja rezultatom 3:0 i nalazi se u odličnoj poziciji pred revanš meč na Jugu Srbije, u nedelju 25. maja.

Dinamo je susret završio sa 10 igrača, a isključen je i alfa i omega kluba iz Vranja Dragan Antić.

Popularni Recko je imao mnogo zamerki na suđenje Aleksandra Vasića.

Ovo je pljačka, iživljavanje sudije, sramota za srpski fudbal. Pomoćni sudija je na početku signalizirao da nije kazneni udarac za domaćina, a on je pokazao na jedanaesterac. Videla se namera da nas pokrade u poslednjoj utakmici u karijeri. Ko je mogao da pošalje baš sudiju iz Vojvodine da se oprosti u ovom meču?! Apsurdno je što je vratio da se penal ponovo izvede, međutim, prvi je u kazneni prostor ušao igrač Inđije, rekao je Antić, a preneo Sportski žurnal.

Antić je dodao da će Dinamo pokazati koliko vredi, ali da će imati i mnogo toga da kaže nakon revanša u Vranju.

Vidim da smetamo nekome, zato ćemo u nedelju da pokažemo celoj Srbiji koliko vrede i Dinamo i Vranje. Anđelković je provocirao naše igrače, za nas Vasić nije ništa svirao, za rivala – sve! Znam odakle idu otrovne strelice, sve ću da kažem posle revanša. Naša ekipa sasečena je u drugom minutu, tad nam je pokazano da nemamo šta da tražimo. Dobro smo prošli, da su nam Inđijci dali pet golova ništa ne bi bilo čudno, dodao je trener Dinama.

Komentari
Advertisements