Bliži se NIKE nedelja sporta [FOTO]

Povodom otvaranja radnje u najnovijem tržnom centru Ada Mall, od 27. do 31. maja brend NIKE priprema niz zanimljivih aktivnosti za sve ljubitelje sporta. Pored NRC trke i specijalnog NTC treninga, zainteresovani će moći da se oprobaju i u zabavnim i kreativnim aktivnostima.

27. maj rezervisan je za veliku NRC trku na Adi Ciganliji. Trkače će na trci pejsovati iskusni Nike pejseri. Svi prisutni će imati priliku da o najboljim takmičarskim tehnikama popričaju sa našim proslavljenim atletičarem, Mihailom Dudašem. Za dobro raspoloženje trkača pobrinuće se DJ Damjan Eltek, a pobednik trke osvojiće vredne nagrade.
Ukoliko ste ipak više okrenuti vežbanju, u sredu 29. maja imaćete priliku da učestvujete u NTC treningu koji će se održati na samom vrhu Ada Mall-a. Učesnici će uz profesionalne trenere moći da se oprobaju u jednom od dva polučasovna treninga, a broj polaznika je ograničen.

Poslednjeg dana NIKE nedelje možete testirati svoju kreativnost na specijalnom Bassivity x Nike Customization događaju, gde će svi zainteresovani moći da oslikaju siluetu Nike Air Force patikeunutar novootvorenog NIKE Shopa u Ada Mall-u, uz pomoć nekih od najvećih muzičkih zvezda u Srbiji.Tri najbolja rada biće nagrađena.

Ne propustite priliku da učestvujete u nekom od NIKE događaja i testirate svoju izdržljivost i kreativnost.

Prijava za event je obavezna na sneakerevent.com.

Vidimo se!

Komentari
Advertisements