Borjan: Ispraznili smo se, nismo pokazali timski duh i želju

Milan Borjan

Dan posle finala Kupa Srbije oglasio se Milan Borjan, koji je loše intervenisao kod gola Partizana.

Ispao sam krivac. Da se nisam sudario sa Milunovićem, stigao bih do lopte pre Ostojića. Greške se dešavaju, krivo mi je što se dogodila baš sad u finalu. Mnogo sam teško podneo poraz. Postoji žal, iza nas je fenomenalna sezona, a nedostajala je ta jagodica na torti. Treba što pre da zaboravimo ovaj poraz, da smirimo glavu i pokušamo da se odužimo navijačima još jednom Ligom šampiona i duplom krunom, rekao je Borjan, a prenele Večernje novosti.

Kanadski reprezntativac je pokušao da objasni uzroke poraza.

Naša ekipa se ispraznila, nismo pokazali timski duh i želju da osvojimo trofej kao igrači Partizana. Oni su spasavali sezonu, mi smo posle 55 mečeva igrali slabije u poslednjih mesec dana. Posebno slabo utakmicu u Lučanima, pa nam se sve to vratilo kao bumerang. A, onda se sve namesti kad ne treba – u finalu. I greške u pasu, nervoza, dekoncentracija.

Uprkos porazu nije bilo teških reči u svlačionici.

Mi smo tim, imamo dobru atmosferu. Pali smo „u glavi“ i formi, to nas je koštalo. Da se razumemo, imali smo mnogo utakmica, uspešnu sezonu i navijači mogu da budu ponosni. Nama ostaje da dignemo glavu posle ovoga i da idemo dalje, zaključio je golman Crvene zvezde.

Komentari
Advertisements