VREME DA SE RASTAJE: Džeko menja klub, poznato gde će nastaviti karijeru?!

Fudbaleri Rome ne igraju tako dobro ove sezone i po svemu sudeći će posle dosta godina ostati bez plasmana u Ligu šampiona.

Poznato je da će Klaudio Ranijeri na kraju sezone napustiti ekipu iz Rima, ali i pored toga je jasno da klub očekuje velika rekonstrukcija.

Jedan od prvih fudbalera koji će napustiti „vučicu“ je po svemu sudeći Edin Džeko koji je dobio odličnu ponudu Intera!

Naime, Inter je Džeku ponudio dvogodišnji ugovor uz platu od oko pet miliona evra po sezoni, dok navodno iskusni napadač želi da potpiše na najmanje tri godine, ali to je sigurno detalj koji se vrlo lako može prevazići.

Sa druge strane, Roma je svesna da za iskusnog napadača ne može dobiti neku ogromnu sumu novca na ime obeštećenja, a nezvanično se pominje cifra od oko deset miliona evra koja bi u ovom trenutku možda i zadovoljila čelnike kluba iz Rima obzirom da reprezentativac Bosne i Hercegovine ulazi u poslednju godinu ugovora.

Treba pomenuti i da Džeko ima veliku želju da ostane u Italiji pa dolazimo do zaključka da je ovaj posao veoma blizu realizacije.

Fudbaleri Rome u nedelju u poslednjem kolu Serije A na svom terenu dočekuju ekipu Parme, a zanimljivo je da će se na tom meču od „vučice“ oprostiti Danijele De Rosi.

Komentari
Advertisements