Osipanje vicešampiona: Ko će ostati u Radničkom sledeće sezone

Radost fudbalera Radničkog

Prvi čovek Radničkog iz Niša, Ivica Tončev, najavio je napad na titulu sledeće sezone, a kako stoje stvari klubu sa „Čaira“ predstoji ozbiljan remont ovog leta.

Sportski direktor Radničkog, Marko Jovanović, potvrdio je da će veliki broj igrača napustiti redove vicešampiona Srbije.

Odavno su pojedini fudbaleri najavili odlazak iz Radničkog, neki od njih o tome odlučuju ovih dana i to nije nikakva tajna. Ugovori sa klubom ističu Nikoli Drinčiću, Petru Grbiću, Aleksandru Todorovskom, golmanu Borivoju Ristiću, Damiru Kojaševiću, kapitenu Aleksandru Jovanoviću i Saši Stojanoviću, rekao je Jovanović za Sportski žurnal.

Većina igrača kojima je istekao ugovor neće ostati u Radničkom.

Kojašević je otišao sa Čaira još pre nekoliko nedelja, jer nije bio u užem krugu kandidata za prvenstvene i kup utakmice sa Partizanom. Definitivno su nam rekli da neće ostati ni Ristić, ima nameru da nastavi karijeru sa porodicom u Grčkoj, kao Drinčić i Grbić, uz Pankova, Ranđelovića i još nekolicinu, naši najbolji prvotimci u prethodnoj sezoni, dodao je Jovanović.

Ako ovome dodamo i činjenicu da je treneru Nenadu Lalatoviću istekao ugovor jasno je da čelnike kluba očekuje veliki posao ovog leta.

Komentari
Advertisements