Zamena za Mandžukića: Ronaldo želi svog zemljaka u Juventusu!

250519CR7SC

Prema pisanju italijanskih medija, Mario Mandžukić je na izlaznim vratima Juventusa. Hrvatski napadač dovodi se u vezu sa prelaskom u Borusiju iz Dortmunda.

Mandžukić je pre nešto manje od dva meseca potpisao novi ugovor sa Juventusom do leta 2021, ali sve se zakomplikovalo nakon odlaska trenera Maksa Alegrija.

Mediji na Apeninima raspisali su se o Mandžukićevom odlasku, Juventus je navodno već pronašao njegovu zamenu, a to bi trebalo da bude prijatelj Kristijana Ronalda i njegov sunarodnik, Andre Silva.

Portugalac je u leto 2017. stigao iz Portoa u Milan za 38 miliona evra. Međutim, nakon jedne sezone na San Siru nije zadovoljio čelnike kluba pa su ga prošlog leta poslali na pozajmicu u Sevilju.

U španskom klubu je sjajno krenuo i postigao sedam golova u isto toliko utakmica na početku sezone, ali onda je jednostavno nestao i do kraja sezone postigao tek još četiri gola.

Sevilja je do januara želela da ga otkupi, ali se u drugom delu sezone razočarala u Silvu, koji se sada vraća u Milan. Roso-neri još uvijek nisu odlučili da li će mu pružiti novu priliku, prodati ga ili poslati na još jednu pozajmicu.

Milanovu neodlučnost mogao bi da iskoristi Juventus i dovede ga u Torino. Silvin agent Žorž Mendez, koji brine i o Ronaldovoj karijeri, ima odličan odnos sa upravom italijanskog prvaka pa Italijani veruju da će Silva završiti u Juventusu.

Komentari
Advertisements