Ramos otvorio dušu i progovorio o situaciji u Realu

Serhio Ramos je na konferenciji za medije u Madridu otklonio svaku dilemu oko njegovog statusa u Realu.

Španski reprezentativac je potvrdio da je imao bogatu finsnsijsku ponudu iz Kine, ali da nema nameru da napušta kraljevski klub, u kojem želi da završi fudbalsku karijeru. Podsetimo, svetski mediji su ovih dana pisali da je 33-godišnji štoper nezadovoljan u Realu i da želi da napusti Santjago Bernabeu.

Želim da okončam priče oko mog statusa u Realu. Ja sam Madridista i želim da završim karijeru u ovom klubu. Ako ikada budem otišao, otići ću kao pobednik. Istina, imao sam ponudu iz Kine, neću lagati. Ali, novac mi nikada nije bio na prvom mestu. Nikada nisam imao problem sa predsednikom Florentinom Perezom. Imamo odnos kao otac i sin. Sve nesuglasice koje sam imao sa ljudima iz kluba su rešene za jedno popodne. Bilo je stvari koje su me zabolele, ali otvoren razgovor rešava sve. To je sad u prošlosti. Ovu konferenciju sam sazvao da navijači ne bi imali pogrešnu sliku koja je stvorena u medijima, rekao je Ramos.

Serhio Ramos je u Real Madrid stigao iz Sevilje 2005. godine i ukupno je na 606 mečeva postigao 84 gola. Sa kraljevskim klubom je do sada osvojio 20 trofeja, od kojih četiri u Ligi šampiona.

Komentari
Advertisements