Aleksandar Kolarov napušta Romu, ali ostaje u Italiji!?

0106 Kolarov SC

Prema tvrdnjama italijanskih medija, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov, najverovatnije će napustiti Romu ovog leta.

„Gazzetta dello Sport“ piše da Kolarov razmišlja o svojoj budućnosti. U novembru će napuniti 34 godine, a veruje se da mu Roma neće ponuditi novi ugovor nakon što mu aktuelni istekne u junu 2020. godine.

Iako se poslednjih dana pisalo o dolasku Kolarova u Crvenu zvezdu, od toga ipak, barem za sada, neće biti ništa.

Naime, novi trener milanskog Intera Antonio Konte sastavio je spisak željenih pojačanja za predstojeći prelazni rok, a na njemu se našao i Kolarov. Bivši trener Čelsija i Juventusa traži pouzdane igrače koji neće skupo koštati nero-azure.

Interesovanje Intera za napadača Rome Edina Džeka svima je poznato, ali bosansko-hercegovački napadač nije jedini igrač „vučice“ kojeg Konte ceni. Prema gore navedenom izvoru, Konte je naredio upravi da kontaktiraju menadžera Kolarova.

Inter je prošle godine doveo Radju Naingolana iz Rome, a ovog leta bi mogao da dovede Džeka i Kolarova. Konte izuzetno ceni kapitena Srbije zbog njegovog velikog iskustva, svestranosti i liderskih sposobnosti.

Roma bi za Kolarova mogla da traži pet miliona evra, upravo onoliko koliko ga je platila Mančester Sitiju pre dve godine.

Komentari
Advertisements