Inter ostaje bez golmana? Menadžer potvrdio: „Žarko ga želi francuski velikan!“

030619InterSC

Golman Intera, koji je na pozajmici u Đenovi, Ionut Radu (22), nalazi se na radaru francuskog velikana Olimpik Liona, otkrio je njegov agent Kreščenzio Čečere.

Radu je već neko vreme želja čelnika Liona, a prethodnihdana interes je pokazao i londonski Arsenal, ali prema rečima njegovog agenta, najbliži potpisu rumunskog golmana je francuski prvoligaš.

Ionus za sada ostaje u Đenovi. Mnogo je klubova pokazalo interes, Lion ga žarko želi, a Arsenal nas je kontaktirao i pitao za njegovu dostupnost. On je vrlo perspektivan golman i svakodnevno napreduje, rekao je Čečere.

Prema prethodnom dogovoru između Intera i Đenove, 22-godišnji Rumun bi trebalo da ostane još jednu sezonu na „Luigi Ferrarisu“, nakon čega će Đenova moći da otkupi njegov ugovor za svega osam miliona evra.

Dodajmo kako se Inter osigurao, i u taj ugovor stavio klauzulu prema kojoj će u budućnosti imati pravo prvootkupa talentovanog rumunskog golmana.

Ipak, prilično je jasno da bi Đenova mogla da „izvisi“, ako na Interovu adresu stigne primamljiva financijska ponuda iz Francuske ili Engleske.

Komentari
Advertisements