U Megi uvereni da uz malo sreće mogu do majstorice

Dejan Milojević

Mega je pružila dobar otpor Crvenoj zvezdi u prvoj utakmici polufinala plej-ofa, a Dejan Milojević i njegovi igrači, uvereni su da u drugom meču mogu i do iznenađenja.

Trener Mega Bemaxa Dejan Milojević je istakao da je malo vremena između dve utakmice za oporavak i ispravljanje grešaka:

– U utorak dočekujemo Crvenu zvezdu koja je sigurno favorit i u ovom meču, bez obzira što smo domaćini. Imamo veoma malo vremena između dve utakmice da se oporavimo i ispravimo greške. Pored agresivne odbrane i dobre energije na parketu, moramo da pokušamo da uvedemo utakmicu u ritam koji nama odgovara, što smo uspeli u dobrom delu prošle utakmice. Igramo protiv izuzetno kvalitetnog protivnika i svakako želimo da se prikažemo u što boljem svetlu u finišu ove, za nas odlične sezone, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo, izjavio je Milojević.

Krilni centar Mega Bemaxa Stefan Fundić je istakao da je potrebno da ekipa ponovi odbranu iz prvog meča:

– Očekuje nas revanš meč sa Crvenom zvezdom u kome ako ponovimo odbranu iz prvog meča imamo razloga da se nadamo pobedi. Pokušaćemo da uvedemo Zvezdu u naš ritam trčanja i da produžimo ovu seriju. Bitno je da prepoznamo ključne momente u meču i da tada budemo posebno koncentrisani. Na nama je svakako da damo sve od sebe, a ukoliko bude tako, verujem da ćemo zaslužiti i malo sportske sreće koja je neophodna u ovakvim utakmicama, izjavio je Fundić.

Druga utakmica polufinalne serije plej-ofa između Mege i Crvene zvezde igra se u utorak, od 19 časova u hali Mega Factory.

Sve ulaznice za meč u utorak su usled velike potražnje i ograničenog kapaciteta hale podeljene prijateljima kluba i sponzorima tako da će pristup hali i ulaz biti omogućen samo licima koji poseduju kartu za meč.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Komentari
Advertisements