Marjanović: Još je rano za priču o reprezentaciji, jedna stvar je najvažnija

Boban Marjanović

Boban Marjanović trenutno boravi u Beogradu i individualno radi do početka priprema za Svetsko prvenstvo u Kini, a iskoristio je priliku da poseti meč svojih bivših klubova, Mege i Crvene zvezde u polufinalu plej-ofa.

Marjanović je novinarima rekao da još uvek ne zna ništa o nastavku NBA karijere, ali da bi voleo da ostane u Filadelfiji.

Po pravilima NBA lige ne može da se priča ništa pre 1. jula, tako da se još uvek ništa ne zna. Realno, ja bih voleo da ostanem u Filadelfiji, ali to je samo nagađanje. Lepo mi je tamo, ekipa je super, ali jedini problem je što ima mnogo slobodnih agenata. Grad živi za košarku, svi sportovi su uvek popunjeni. Igrači su veoma talentovani, perspektivni, mislim da smo ove godine imali šansu da igramo finale, ali imali smo lošu sreću da primimo taj koš u poslednjoj sekundi. Plej-of je sjajno iskustvo, počinje malo čvršća igra, sudije prećute neke faulove koje su svirali tokom sezone, rekao je Marjanović.

Formu će preko leta održavati u Megi, a kada je u pitanju reprezentacija, još je rano za tu priču.

Prvo treba da se okupimo pa ćemo posle da pričamo o reprezentaciji. Najvažnije je da svi budemo zdravi, imamo dosta perspektivnih igrača, mi smo zemlja košarke. Formu održavam u Megi, treniraću tu tokom leta, tu smo Teo i ja, dodao je centar Filadelfije.

Komentari
Advertisements