Vreme je za euforiju navijača Zvezde: Da li se vraća njihov ljubimac

Košarkaši Crvene zvezde

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale plej-ofa Superlige Srbije, a u istom danu stigla je informacija o potencijalnom pojačanju za sledeću sezonu.

Navijači šampiona ABA lige biće u transu ukoliko transfer bude ostvaren, jer je prema informacijama koje je preneo „Hotsport“ poziv upućen nekadašnjem igraču i ljubimcu navijača Čarlsi Dženkinsu.

Amerikanac je prethodne dve sezone nastupao za Himki, ali mu je ugovor istekao i saradnja neće biti produžena pa će čelnici crveno-belih pokušati da ga ubede da i treći put stigne na Mali Kalemegan.

S obzirom na privrženost svom bivšem klubu i povezanost sa navijačima pretpostavljamo da neće biti previše problema i da će pristalice Zvezde od jeseni ponovo moći da uživaju u Dženkinsovim igrama.

Podsećamo, Dženkins je osvojio dve titule ABA lige, dva puta je osvajao šampionat Srbij, kao i 3 puta Kup Radivoja Koraća. Pored Dženkinsovog ovog leta bi mogao da se dogodi još jedan povratak na Mali Kalemegdan, pošto je najavljen dolazak Ognjena Kuzmića.

Komentari
Advertisements