Dmitrović: Očekujem da se iz Ukrajine vratimo sa pozitivnim rezultatom

Srbija gostuje Ukrajini u Lavovu u petak, 7. juna od 20.45 časova, u okviru B grupe kvalifikacija za EURO 2020.

Čuvar mreže „orlova“ Marko Dmitrović veruje da je ekipa kadra da ostvari pozitvan rezultat, a selekciju Ukrajine je okarakterisao kao čvrstu i nezgodnu ekipu.

Motivisani smo maksimalno, spremni da odigramo jednu sjajnu utakmicu. Malo smo odmorili a zatim i dobro spremili, tako da očekujem da se iz Ukrajine vratimo sa pozitivnim rezultatom. Ukrajina je jak kolektiv, opasna prilikom prekida. Nemaju neke velike zvezde, ali kao tim su veoma neugodni i jaki. Moramo biti veoma skoncentrisani tokom svih 90 minuta i spremni da reagujemo u svakom trenutku, rekao je Dmitrović, a preneo sajt FSS.

Očekuje se da Ukrajina ima značajnu podršku publike, a golman Eibara smatra da to samo može da bude dodatni motiv za našu selekciju.

Navikli smo da igramo u takvoj atmosferi, a na nama je da igramo najbolje što možemo i ostvarimo rezultat koji želimo, dodao je Marko Dmitrović.

Podsetimo, Ukrajina je osvojila četiri boda iz dva meča, dok je Srbija remizirala u Lisabonu protiv Portugalije u jedinom dosadašnjem susretu kvalifikacija.

Komentari
Advertisements