Promena plana: Suma stiže na pripreme crno-belih

sejduba suma na utakmici sa dinamom iz kijeva

Fudbalski klub Partizan je promenio prvobitnu odluku koja se odnosi na vezistu, te mu je naloženo da se ipak pridruži timu na predstojećim pripremama, prenosi Telegraf.

Pozajamica Sejdube Sume u Makabiju je istekla 31. maja, a izraelski klub nije aktivirao otkupnu klauzulu, što je već poznato, ali je neizvesno šta će se u budućnosti dogoditi sa Partizanom i vezistom iz Gvineje. Poslednja odluka kluba iz Humske glasi: Suma će se javiti treneru Savi Miloševiću prvog dana priprema za novu sezonu, pa će klub potom sesti i sa igračem i sa njegovim agentima i odlučivati šta dalje.

Ovo je sasvim suprotno prvobitnom stavu i kluba i stručnog štaba, koji je glasio da se na Sumu ne računa i da odmah po isteku angažmana u Makabiju iz Haife traži novu sredinu.

To je krajem maja saopšteno i Sumi i njegovim agentima, ali je ubrzo, sedam dana kasnije, odluka promenjena, pa je igraču rečenu da se ipak javi na početak priprema za novu sezonu i da se u tom periodu i definitivno razmotri njegov status u budućnosti.

Da li će vezista dobiti još jednu priliku u Partizanu još uvek je neizvesno.

Njegov ugovor prilično opterećuje budžet kluba, tim pre što postoji i dugovanje prema igraču, koje je prilikom pozajmice ,,zamrznuto“ a biće aktivirano, prema potpisanom ugovoru dve strane – 1.jula.

Komentari
Advertisements