Dan „D“ za Krstajića, poznati mogući naslednici

krstajic i kokeza

Mladen Krstajić broji poslednje sate na funkciji selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenose pojedini beogradski mediji.

Za nedelju je zakazana sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, a potom i obraćanje predsednika FSS Slaviše Kokeze javnosti, posle kojeg bi mnogo toga trebalo da bude jasnije.

Očigledno, debakl u Lavovu je urušio idiličnu atmosferu u FSS, a „Kurir“ tvrdi da će Krstajić u ponedeljak protiv Litvanije poslednji put voditi „orlove“. Isti izvor navodi da su najozbiljniji kandidati za njegovog naslednika Ljubiša Tumbaković i Dragan Stojković Piksi.

Međutim, Tumbaković upravo za „Kurir“ odbacuje mogućnost da postane selektor Srbije.

– Iskreno da vam kažem od toga nema ništa. Inače sam poslednjih godina stalno spominjan kao selektor, pa sam već postao večiti kandidat. Mislim da treba pustiti Mladena da radi svoj posao, a pobede i porazi su normalna stvar u fudbalu i ne treba ih prenaglašavati, rekao je Tumbaković.

I sportski direktor FSS Darko Kovačević tvrdi da će Krstajić nastaviti posao.

– Analiziraćemo obe utakmice, međutim, nećemo posebno da se bavimo učinkom selektora. Nema razloga za to, Krstajić sa svojim saradnicima radi fenomenalno i ima našu podršku. Stalno smo zajedno, vidim koliko energije Mladen ulaže u pripremu svake utakmice i koliko je posvećen poslu, rekao je Kovačević za Sportski žurnal.

Sve će biti mnogo jasnije posle konferencije za medije koju će u nedelju održati predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Komentari
Advertisements