Zvezdin novajlija oduševljen: Momci su fenomenalni, uslovi fantastični

Radovan Pankov

Novi fudbaler Crvene zvezde, Radovan Pankov, odradio je prvi trening sa novim saigračima i izneo prve utiske nakon nekoliko dana provedenih u novom klubu.

Prve impresije su odlične, momci su fenomenalni. Drago mi je što smo se upoznali konačno, sada se družimo i idemo zajedno u nove pobede. Imao sam prilike danas i na delu da ih vidim na terenu. Igrali smo zajedno ševu, šef nas je podelio u tri grupe. Bilo je zanimljivo, ali je ovaj ideja ovog treninga bila da polako uđemo u ritam, rekao je Pankov.

Doskorašnji igrač Radničkog oduševljen je uslovima na Zlatiboru.

Sam je početak, trening nije bio težak. Služio je da se prilagodimo uslovima na Zlatiboru. Fantastični su uslovi ovde. Dugo nisam bio na pripremama na Zlatiboru, vidim da se dosta izgradilo u poslednje vreme. Drago mi je što se upravo ovde pripremamo.

Posle bazičnih priprema na Zlatiboru sledi nastavak u Austriji.

Ovde ćemo da se istrčimo, a u drugom delu priprema slede utakmice i rad na taktici. Imamo mesec dana do prve kvalifikacione utakmice, sada je na meni da se do tada što bolje upoznam sa ekipom i uklopim u sistem. Sve mi je novo, nadam se da ću se brzo da se naviknem na zahteve trenera, zaključio je Pankov.

Komentari
Advertisements